ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | autostrada
Τηλ: 2109817131, 6977967490, 6972732878
Διεύθυνση: Ερατούς 16 & Δημοκρατίας, Παλαιό Φάληρο, 17563, Αττική

ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ | autostrada

Στόχος μας η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης για την απόκτηση σωστής οδηγικής συμπεριφοράς!

Η Σχολή Οδήγησης autostrada ιδρύθηκε από τον Θωμόπουλο Κωνσταντίνο τον Νοέμβριο του 2016. Η έδρα της σχολής μας είναι στην οδό Ερατούς 16 & Δημοκρατίας στο Παλαιό Φάληρο.

Μια νέα σχολή οδηγών, με νέα αντίληψη για την οδηγική συμπεριφορά και την ασφάλεια, με νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά!

Στον ιδιόκτητο χώρο μας λειτουργεί σύγχρονο κέντρο θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών (ΚΕΘΕΥΟ), όπου γίνονται τα μαθήματα θεωρίας.

Τα μαθήματα θεωρίας είναι πολύ σημαντικά για τον υποψήφιο οδηγό! Έχοντας τον υποψήφιο οδηγό στην αίθουσα διδασκαλίας, τον προετοιμάζουμε και τον διδάσκουμε όλα εκείνα που θεωρούμε σημαντικά ώστε την πρώτη φορά που θα καθίσει στην θέση του οδηγού να νιώσει άνετα και οικεία.

Θα μάθει έννοιες όπως Αμυντική Οδήγηση, Οικονομική Οδήγηση, Οικολογική Οδήγηση. Μέσα από δικές μας παρουσιάσεις και βίντεο θα έχει την πρώτη του επαφή με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα. Θα τον βοηθήσουμε και θα τον καθοδηγήσουμε σε όλη την πορεία της εκπαίδευσής του. Θα λύσουμε απορίες και με λίγο διάβασμα θα είναι σε θέση να πετύχει στο θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσής του, τις γραπτές εξετάσεις.

Έχοντας ολοκληρώσει την θεωρητική του εκπαίδευση, ο υποψήφιος οδηγός θα αρχίσει την πρακτική του εκπαίδευση. Ουσιαστικά τώρα ο εκπαιδευόμενος θα πρέπει να εφαρμόσει στην πράξη όλα όσα έμαθε στα θεωρητικά μαθήματα. Η δεξιότητα της οδήγησης συνδυάζει το μυαλό, τα μάτια, την ακοή, τις κινήσεις των χεριών και των ποδιών και την καρδία του. Εμείς θα αφιερώσουμε χρόνο και κόπο σε εσάς για να μάθετε να οδηγείτε με ασφάλεια. Ζητάμε και από εσάς το ίδιο. Να μας αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο και να μας εμπιστευτείτε. Στο τέλος της πρακτικής σας εκπαίδευσης, ο κάθε μαθητής μας, θα είναι σε θέση να οδηγεί το όχημά του με ασφάλεια! Θα χειρίζεστε το όχημά σας κατά την βούλησή σας αλλά και θα μπορείτε να κινηθείτε με ασφάλεια και υπευθυνότητα μέσα και έξω από την πόλη! Η επιτυχία στο πρακτικό κομμάτι της εξέτασής σας είναι δεδομένη.

Η Αποστολή μας: Η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης με σκοπό την απόκτηση σωστής οδηγικής συμπεριφοράς. Θέλουμε να οδηγείτε χωρίς φόβο, με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, τηρώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.